Publikkrisen i Allsvenskan.

Läste en artikel idag i Aftonbladet angående det minskade intresset för Allsvenskan.

Alla som brukar gå på stadion vet ju att det blir allt glesare bland stolsraderna för varje match som går.

Våra egen ordföranden Bengt Madsen kom till tals i artikeln och hade sin egen lilla teori om vaför Allsvenskan i stort och MFF i synnerhet tappat publik.

Citerar ordagrant,

 

”Det går inte att se en klar lösning, men det är tydligt att intresset minskat. Vi har ofta betydligt mindre folk på Stadion än vad vi sålt säsongsbiljetter. Det ryckiga spelprogrammet har sin skuld, sen har ju 16 lag inte varit någon succé. Att matcherna flyttas med kort varsel på grund av tv-sändningar ställer också till stora problem”.

 

Detta är alltså vad våran ordföranden tror är orsaken till att allt färre kommer på matcherna.

Nu kunde jag kommenterat detta här med diverse versaler och tillrop men jag orkar inte längre. Tror de flesta av er har en helt annan bild än den Madsen återger varför vi tappat publik.

SUCK.

 


Kommentarer
Postat av: Achtung

Tror publiktappet enkelt kan förklaras med att publiklagen går dåligt. MFF, AIK och DIF i toppen hade nog förändrat statistiken. KFF som nu leder verkar inte ha några medgångssupportrar. De har väl nästan tappat publik i år.

2008-09-22 @ 15:16:38
Postat av: Mr. P

Brist på storstadslag i toppen, arenor från 1800-talet, inga nya profiler i allsvenskan i år, stockholmslagen bojkott av bortamatcher, tufft spelschema, utebliven succe för landslaget... Listan kan göras lång.. Nästa år blir det bättre igen...

2008-09-22 @ 15:30:48
URL: http://www.champsmeeting.se
Postat av: Brutus

Du har fortfarande PM på svenskafans

2008-09-22 @ 20:39:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0