"Spelar inte fotboll med pengar"

Om ni inte redan läst artikeln i dagens Sydsvenskan så råder jag er att göra så. Där gör nämligen Bengt Madsen det ena spektakulära uttalandet efter det andra.

 

Jag har länge funderat på varför det går så dåligt som det gör för Malmö. Vi har ju alla förutsättningar i världen för att bli toppklubb i Allsvenskan, men ändå fallerar vi år efter år. Det är ju inte så att vi faller på målsnöret. Nä, vi är helt enkelt inte bättre än så här. Plats 7-10, där hör vi hemma idagsläget. 

Lag som Trelleborg, GAIS och Örebro är våra jämlikar!

Spelare som lämnar Malmö blommar ut och spelar fotboll de aldrig presterat i våran klubb.

Spelare som kommer hit underpresterar.

Varför är det så?

 

Enda förklaringen jag kan tänka mig är att "det sitter i väggarna". Om det är en dålig inställning/mentalitet som genomsyrar föreningen uppifrån och ner vet jag inte. Men någonting är det. 

Någonting får spelarna att underprestera.

 

Tillbaka till artikeln i Sydsvenskan så vill jag avsluta med ett citat från Bengt Madsen,

"Man spelar inte fotboll med pengar. Det finns många lag ute i Europa med kanonekonomi som inte vinner serien varje år. Den som hade haft svaret på det hade kanske varit Nobelpristagare."

 

Kanske Bengt, eller så är det så att de som har/vet svaret är ordföranden i framgångsrika klubbar som kan förvalta sitt ekonomiska övertag! 

 


Nya Malmö Stadion 080829

Fint väder idag och som tur är så hade jag tid att både kolla in träningen samt ta några bilder.

Golvgjutningen på en del av bilderna sker bakom västra läktaren. Skall bli omklädningsrum.

 

En mycket kort träningsrapport.

Dixon imponerade i kortpassningsmomenten.

Rolle fick höja rösten för att räta in en spelare i ledet.

Rolle tog även till orda över inkasten, irriterad över att ingen visade sig ordentligt. Ett problem som Malmö haft de senaste 15 åren!

Ulrich visade än en gång sin snabbhet i sprintmomenten.

Mitt tips är att Ofere och Dusan startar mot Gefle.

 

 


Reflektioner och nystart.

Som ni säkert märkt så har bloggen legat nere ett tag. Dels pga semester men även pga att orken/viljan trytet en del.

Under denna tid så har en del förbannat sig över reklamen mm. Speciellt så irriterade sig vissa på reklamen som fanns inne i inläggen.

Förklaringen till att en del av reklamen låg inne i inläggen är helt enkelt att annars så har ni inte klickat på den. En normal dag när jag hade 500 unika besökare så bemödade sig kanske 2-3 personer utav dessa 500 att klicka på reklamen!

När jag sedan flyttade in reklamen samt skrev rena reklaminlägg, ja då ökade eran vilja att klicka.

Även jag tycker att reklamen skall hållas utanför det reaktionellainnehållet, men om jag skulle få tillbaka lite för all den tid jag lagt ner så var jag tvungen att sätta in reklamen i inläggen, tyvärr.

Men som ni ser på den nya layouten, om än inte färdig, så har jag lyft ut reklamen till sidan av bloggen. Nu skall det bli mycket intressant att se hur många som klickar på reklamen, om det skall återgå till 2 per 500 besökare?

Detta med reklamen var den enda kritiken att ta på allvar egentligen, resten var mest skitsnack.

Och sen ni som tror man blir rik på detta. Jag har väl haft en timlön på cirka 25öre sedan jag startade denna blogg. Och då räknar jag effektiv "arbetstid". Kände bara att jag ville klargöra detta då vissa tror att man kan hämta ut en normal månadslön för detta!

Så nu vet ni hur det ligger till. Ni får stå ut med att layouten ändras en del de närmsta dagarna då allt inte riktigt är på plats än. Men förhoppningsvis så kommer ni gilla den nya layouten med reklamen till höger!(reklamen under första inlägget är inte mitt utan blogghotellets, så det kan jag inte göra något åt).

 

SödraSitt


Nya Malmö Stadion 080825 del2

Lite översiktsbilder.

 


Nya MalmöStadion 080825 del1

Bloggen har legat nere ett tag pga  semester och dylikt. Läst en del kommentaren i tidigare inlägg som jag skalll bemöta senare.

Lägger ut dessa bilder tagna idag, kommer fler senare, inte säkert jag hinner lägga ut fler innan matchen.

 

 


RSS 2.0