Rundvandring på Nya Malmö Stadion del1.

Idag var vi ett 25-tal bloggare mm som fick chansen till en guidad tur av Nya Malmö Stadion, eller Swedbank Stadion som den egentligen heter de närmsta 10 åren.

Våra ciceroner för dagen var Per Welinder och Patrik Jandelin som under de nästan två timmar som turen tog överöste oss med information om sveriges modernaste fotbollsarena. Allt från gräsmatta, loger, restaurang, hissar , storbildsskärmar till var motståndarnas supportrar skall ha sin entre etc.

Och jag väl redan nu stilla den oro som en del känner för att man inte skall hinna färdigt med bygget till premiären mot Örgryte. Vad jag kunde se idag så borde det inte vara något problem. Kan tex nämna att enligt Jandelin så var övre etage i praktiken klart för match, med undantag av de stolar som ännu ej är monterade samt lite städ.

Jag kommer dela upp fortsättningen i flera inlägg då det blir enklare att följa, med info och givetvis en hel del bilder.

De berömda siktlinjerna kommer givetvis också att avhandlas.

Vill passa på att tacka Per och Patrik för att de tog sig tid att visa oss runt. Behöver väl knappast sägas att det var mycket intressant.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0